Folna kiselina za razvoj MATERNIČNOG TKIVA?!

Nedavno sam, tragajući za nečim drugim, naišla na stranicu koja reklamira folnu kiselinu jednog stranog proizvođača.

Ono što me je “zadivilo” su jezične akrobacije koje se primjenjuju u slučaju reklamiranja i informiranja o folnoj kiselini. Na njih smo već navikli u ovosvjetskom programiranom, lažnom humanizmu gdje je dopušteno i ubiti drugu osobu pod parolom svojih prava i to nazvati pravom na izbor ili pravom na raspolaganje svojim tijelom (iako se radi o drugom tijelu), a sve kako se netko ne bi rasplakao ili narušio svoj mentalitet uživanja.

Na gore spomenutoj stranici, vjerojatno prepisujući ili prevodeći ono što piše na originalnoj ambalaži folne kiseline, stoji da “folna kiselina pridonosi razvoju MATERNIČNOG TKIVA” (??!!).

Novo ljudsko biće, nova individua koja je u potpunosti svoja, nastaje začećem i od tada ima pravo na život. Snižavanje nove ljudske osobe na nakupinu stanica ili tkiva i to materničnog tkiva (kao da pripada ženi, da je organ njezinog tijela !!), tj. laganje i namjerno iznošenje krive informacije, je taktika koju koriste pojedinci, institucije, društva ili korporacije koje žele oduzeti pravo na život i dostojanstvo novom ljudskom biću radi svojih ciljeva. Time oni prosječnom čovjeku, a time i društvu, oslabljuju oštricu istine koja je u korelaciji s moralom, tj. Dobrom. Kad se laž ponovi nekoliko puta ili kad se gramatička greška napiše par puta bez ispravljanja, ta laž postaje istina u srcima ljudi, a ta gramatička greška postaje ispravan gramatički oblik kojeg ljudi počnu koristiti.

Ako ste u situaciji kupnje i pijenja folne kiseline, pogledajte što piše na etiketi. Kako imate pravo raditi sa svojim novcem što želite, predlažem zaobilaženje onih proizvođača koji lažu i za novo ljudsko biće govore da su maternično tkivo, što dođe na isto kao da su rekli da se radi o hrastu.

Složit ćete se kako takvima ne trebamo plaćati jer oni proizvode proizvode za maternično tkivo i hrast, a nama trebaju proizvodi za rast i razvoj novog ljudskog bića. Ostavit ćemo hrastu ili bar endometriju (sluznici maternice) mogućnost kupnje njihovih proizvoda pa ćemo vidjeti koliko će zaraditi.

2 misli o “Folna kiselina za razvoj MATERNIČNOG TKIVA?!

  1. Za ne povjerovati! Novi izraz, vrlo lukavo skovan. U nevjerici sam ukucala u tražilicu i stvarno se tako reklamira. Dakle, još jedan primjer gdje se nešto prirodno i naočigled logično i istinito kao što je novi život, potpuno nova jedinka, umjetno pretvara u nešto što ne postoji, novim terminom se pokušava ignorirati i zanijekati postojanje jedinke unatoč i tehnologiji kojom bolje nego ikada možemo vidjeti i pratiti razvoj ljudskog, živog bića. Čini se da im je dovoljno skovati novi termin i besramno ponavljati iste neznanstvene floskule kako bi svi drugi ispali nazadni i glupi, bez obzira na zdrav razum pa i tehnologiju koji nam jasno pokazuju da spajanjem jajne stanice i spermija nastaje potpuno nova jedinka, koja od tog trenutka ima potpuno jedinstven genetički materijal kakav nemaju ni ta jajna stanica, ni taj spermij, i da od tog trenutka počinje razvoj bića koje prije toga nije postojalo, a od tog trenutka postoji. Nije mi jasno zašto je to tako teško shvatiti. Zašto se istina izvrće pa onda izvrnuta dobiva novi termin. Idu protiv logike, protiv razuma, protiv znanosti pa to još prezentiraju kao znanstveno, kao moralno. Ako se ikad i sumnjalo na postojanje Sotone, na ovom primjeru se jasno vidi njegovo djelo jer kako drugačije objasniti to olako izvrtanje činjenica koje su već dokazane, koje su logične, koje su jasne. Što ili tko tim ljudima zamagljuje razum. Kad žena kaže: to je moje tijelo. Pa kako to da u trudnoći njeno tijelo ima dvije glave? Ili dva srca? Ili je to njena druga glava ili je glava druge ljudske jedinke? Odgovor po takvima koji smišljaju ili prihvaćaju ovako nebulozne termine poput materniskog tkiva, leži u njihovoj percepciji prihvaćaju li dijete ili ne. Prema tome, za njih činjenice ovise o percepciji, što je samo po sebi kontradiktorno jer činjenice u svojoj biti ne ovise o percepciji. Naravno, nema dijete od prvog dana glavu, ali ima sav jedinstveni genetički materijal koji počinje postojati u trenutku začeća.

    Liked by 1 person

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.