Kratko o najavljenoj koaliciji Možemo+SDP+(Most?)

U političkom smislu, za katolika su stvari vrlo jasne: katolik ne može podupirati one političke opcije koje promoviraju i podupiru kulturu smrti te koji su stupovi nazadne revolucije koja se odvija u svijetu.

To su SDP i Možemo, u dosta pitanja i HDZ, a u nekim i Most (potiču kontracepciju u saborskim govorima, neki članovi imaju približan stav o pobačaju kao i Možemo).

Most osuđuje HDZ radi kulture smrti, a rado bi ušao u zagrljaj s predvodnicima kulture smrti – Možemo. Ja se slažem s kritikom kulture smrti i upravo zato mi ne bi palo na pamet koketirati s opcijom koja je mjerna jedinica za kulturu smrti. Možda se u politici moraju raditi kompromisi, ali ih onda ne radiš s mjernim jedinicama zle ideologije. Dajem besplatni savjet Mostu kojeg bih mogla mnogostruko unovčiti: ako naprave bilo kakvu suradnju s Možemo, više ih neće biti.

Zašto? Zato što se Možemo ne srami svojih stavova i slobodni ih nameću i artikuliraju. Oni se ne prilagođavaju poput Mosta jer znaju kome služe i znaju koji su im stavovi. Pojest će Most za doručak jer zlo jede svoju djecu, kako i treba biti s onima koji surađuju s personifikacijom Zla. Nikakva suradnja pa ni projektna ili ona koja, kao, zagovara stavaljnje moratorija na tzv. ideološke teme ne može doći u obzir jer se Možemo svojih stavova neće odreći. Zato će i pojesti za doručak sve koje surađuju s njim. Ne zato što su pametni ili sposobni, nego zato što radioaktivnost zla ozrači sve oko sebe. Ovim potezom, Most će izručiti Hrvatsku Možemovcima.

Političar katolik ne može ulaziti u koalicije s političkim opcijama kulture smrti, a birač katolik ne može glasovati za kulturu smrti.

Onaj tko nasjedne na Možemo ideje i uđe u kolo s njima ne zaslužuje nijedan glas katolika niti je prava osoba za vodstvo Hrvatske jer nema mudrost koju daje Bog.

Ne vidjeti smrtni zadah u moralnom, duhovnom, ekonomskom, institucionalnom i u svakom drugom smislu koji prati Možemo ideologiju, može samo osoba koja nema kapacitet donijeti išta dobro, odnosno osoba koja je potkapacitirana za funkciju na koju cilja.

Vidjeti taj zadah i ignorirati ga, može samo osoba koja se brine za svoju stražnjicu, licemjer je (ustima časti Boga, a srce mu je daleko od Njega) i koruptivna (krade ovisno o prilici).

Smatrati Možemo manjim zlom može samo osoba koja se potajno slaže s njima i koja voli revoluciju kao i oni.

Sudeći po nekim potezima i stavovima izrečenim u Saboru, nažalost, Most se u zadnje vrijeme sve više slaže s njima (nastupaju usklađeno, u saborskim govorima potiču dijeljenje i dostupnost kontracepcije; zazivaju pad vlade, ali tko će uzjašiti?

Možemo+SDP+(Most)?

Možemo i SDP su bolje opcije?

Nemojte me nasmijavati.

Ekonomski potezi SDP-a i Možemo već su poznati. Imali smo se prilike uvjeriti u njihovu stručnost u recesiji prije nekoliko godina i imamo se prilike uvjeriti u to i sada. Smrtni zadah guši iz svake njihove pore. Ježim se od pomisli da su oni bili na vlasti zadnje tri godine. Bilo bi nam gore nego u Australiji, Kanadi i Kini koje Most osuđuje, a opet bi tako rado u zagrljaj s mjernom jedinicom totalitarizma.

Ako ćemo iskreno, neki ljudi ne žele biti spašeni, a narod ima vlast kakvu zaslužuje. Ako biramo sotoniste, nismo ni zaslužili da nas mimoiđu zadah smrti i sumporne suze. Još jednom ponavljam: narod ima vlast kakvu zaslužuje.

Svaki čovjek odgovarat će za svoja djela i učinke koje je stvorio. Ja nisam sudac, ne želim biti sudac i Bogu hvala što nisam sudac. Odgajana sam da budem blaga i širokogrudna prema drugima, ali jednako tako, i da vrlo jasno znam što je dobro, a što zlo.

Nadam se da sam bila vrlo jasna.

Jokić, Štulhofer i Rada Borić

Kinsey

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.