Obavijest o citiranju

Dragi čitatelji, novinari i drugi zainteresirani,

što se tiče bloga, all rights reserved.

Svako citiranje, kopiranje, krađa ideja, razrade teksta, kreativnih rješenja i ideja će se smatrati kršenjem prava vlasništva.

Autori, apeliram na vas da, u do sada objavljene članke, obavezno navedete blog kao izvor i prestanete s praksom povrede vlasništva.

Ukoliko Vi, kao čitatelj, novinar ili član bilo koje druge skupine, želite koristiti neki od članaka, dozvoljeno je kopiranje do 200 znakova uz obavezno navođenje izvora. Za veći dio teksta ili za cijeli tekst, molim Vas, kontaktirajte me za odobrenje kako bih imala uvid. Za poslovnu suradnju me možete slobodno kontaktirati.

Isto vrijedi i za fotografije. Moje privatne fotografije su isključivo moje vlasništvo. Svako neovlašteno korištenje će se smatrati povredom vlasništva.

Što se tiče videa i filmova, oni su isključivo vlasništvo i pravo producenata naznačenih u filmovima te nemam nikakva prava niti preuzimam zasluge ili kritike.

Ispod svakog članka su poveznice na društvene mreže putem kojih možete izravno podijeliti članak ili označiti da vam se sviđa.

Hvala na praćenju i poštivanju pravila!

Svako dobro! 👼