Vjenčanje u doba COVID-a?

Da sam u situaciji zaruka i imam datum vjenčanja u doba korone, ne bih odgađala vjenčanje.

Ako mi je stalo potvrditi svoju ljubav pred Bogom kako bih dobila Njegov blagoslov za promjenu načina života, pronašla bih svećenika (u situaciji da me moj ne može ili ne smije vjenčati), dva svjedoka, moj zaručnik i ja – i to je to!

U redu je podijeliti taj trenutak s rodbinom i prijateljima (tako i treba jer se tako brak objavljuje zajednici) i točno je kako se ljudima sviđaju različite stvari, ali ne bih htjela da se vjenčanja svedu samo na feštu i naslikavanje pa je par spreman odgoditi sklapanje braka u korist fešte koju trenutno ne mogu imati. Čini mi se kako se to događa i da su se vjenčanja svela na to.

Što mislite?

Kako bih bila jasna, smatram kako se treba pridržavati svih mjera i ne bih išla u klubove, zatvorene prostore i sl., ali nema šanse da bih odgodila svoje vjenčanje radi korone – odgodila bih svadbu, ali ne vjenčanje uz misu jer bih u toj situaciji prvenstveno htjela biti vjenčana kako bih mogla početi novi način života.

Zato ovim putem čestitam svim novim bračnim parovima! Neka Božji blagoslov bude s vama i sve će biti u redu dok god On bude u središtu vašeg braka. To je jedini trokut koji je poželjan 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.