Sretan Božić!

Na dobro Vam došlo Isusovo porođenje! Sretan Božić i blagoslovljena 2021. godina!

Sa zahvalnošću gledajte 2020. godinu i budite na miru radi svake nove spoznaje i lekcije koju Vam je Bog dao. Nemojte nastaviti s pogrešnim načinom života i pogrešnim životom čim se ukaže prilika.

Neka Isus obasja Vaše srce i prosvijetli pamet kako bi sve slomljeno bilo zacijeljeno, a sa svim pogrešnim pokidane sve veze.

Kakve su šanse i izglede imali Marija i Josip kad su krenuli u Betlehem? Isus se rodio u štalici (spilji), a imao je najsavršeniji, najsmisleniji i najbolje ispunjen i proživljen život od ijednog ljudskog bića ikada i zauvijek. Teško Vam je? Prikažite to kao žrtvu Bogu. Teško Vam je? Ne gubite nadu. Nakon Velikog petka dolazi Velika subota pa Uskrs. Teško Vam je što ne živite život “uživajući, putujući i trošeći”? To ne daje smisao životu i to zato što to nije smisao života. Kažu Vam da se samo jednom živi? Točno je da se samo jednom živi na ovom svijetu, ali o tom jednom putu, toj jednoj šansi ovisi život koji će se živjeti ZAUVIJEK u vječnosti. Život u raju ne će biti ishod sviju nas.

Zato ne gubite iz vida ono bitno, a to je smisleni život uz Boga koji će nam ravnati puteve. Mi smo stvoreni radi Njega, a ne za traženje života mimo Njega. Jednostavno, to je istina o čovjekovom identitetu koliko god je pokušali ignorirati.

Nada, poniznost, čistoća, radost i otvorenost srca neka budu sastavni dio Vašeg života, a Isus Vaša odrednica i centar💜

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.