Nadogradnja o Možemo: novosti iz Njemačke

Nastavno na ovaj kratki i slikoviti članak o njemačkim zakladama tzv. štiftunzima koji, uz pojedine hrvatske tajkune, financiraju Možemo, evo kratke nadogradnje:

 1. sve ovo svježi je podsjetnik zašto je bitno za koga čovjek glasuje
 2. podsjetnik je na činjenicu da, ako čovjek podupire kulturu smrti, ne može donijeti ništa dobro. Znam da će mnogi zatvarati oči na to što političar promovira radi svojeg prizemnog interesa u svom novčaniku, ali vjerujte mi, to ne može završiti dobro. Ja sam možda idealist, ali znate da sam u pravu 😉
 3. ne bih živjela u državi čija službena politika provodi kulturu smrti poput Možemo u Zagrebu i ostalim mjestima gdje imaju utjecaj, kao što Biden provodi u SAD-u, kao što nova vlada provodi u Njemačkoj, kao što je vlast u Hrvatskoj počela provoditi
Twitter/ E. Verastegui

Novi njemački kancelar Olaf Scholz i nova vlada sastavljen od zelenih, liberala i socijaldemokrata, čija je slika i prilika Možemo u Hrvatskoj, uvest će sljedeće:

 • legalizacija kanabisa (da se možeš napušiti kad shvatiš da si moralno polumrtav i da si uništio život sebi ili nekom drugom)
 • uvođenje dvojnog državljanstva nakon tri ili pet godina (kako bi privukli nove migrante u “no go” zone i dodatno islamizirali)
 • olakšavanje useljavanja
 • ukidanje zabrane oglašavanja pobačaja
 • osiguravanje besplatnih pobačaja i olakšavanje pristupanja istome, a proces ubojstva nerođenog čovjeka postaje dio obuke zdravstvenog osoblja
 • sankcioniranje moljenja krunice ispred bolnica
 • proširenje prava na umjetnu oplodnju bez obzia na bračni status i seksualnu orijentaciju (vjerojatno uskoro slijedi i surogatstvo)
 • ukidanje Zakona o transseksualcima
 • uvođenje Zakona o samoopredjeljenju (olakšavanje promjene spola)
 • uvođenje tzv. zajednice odgovornosti koju mogu činiti dvije ili više osoba
 • odobravanje darivanja krvi od strane homoseksualaca i transseksualaca
 • zelena ideologija (ne zaštita okoliša, nego zelena totalitarna ideologija s ciljem smanjenja broja stanovnika na Zemlji)

Izvor: Zeit Online/J.L.

Ako se pitate zašto Zapad promovira neimanje djece i pobačaje, a uvozi radnu snagu, odgovor se krije u religiji uvozne radne snage: prihvatljivo je sve što nema veze s kršćanstvom. To što su u svojoj državi postali zatočenici, nema veze. To je samo novi oblik duhovnog rata Dobra i Zla.

A, ako se pitate zašto onda financiraju umjetnu oplodnju ako mrze djecu, odgovor je zato što umjetna oplodnja nije po Božjem planu i moralno je nedopustiva + par koji ide na umjetnu oplodnju najčešće ima jedno dijete (iako su blizanačke trudnoće u porastu). Ostala djeca ostaju zamrznuta u zamrzivaču.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.