Kako izgleda sotonistički ritual…

Upravo kao na slikama dolje.

Tajanstvene organizacije civilnog društva povezane rodbinskim, prijateljskim i interesnim vezama, političari, pojedinci, novinari, odvjetnici (npr. odvjetnica trudnice i novinarka koja je plasirala priču su kći i majka)… skupljeni oko žene u teškoj situaciji čije će dijete, i nju samu, žrtvovati na žrtveniku Zla. Oni će biti ona žrtva koju svaki sotonistički ritual* ima.

Moje razmišljanje o jednoj od udruga koja sudjeluju u ritualu možete pročitati ovdje.

Molimo se da Bog prosvijetli pamet trudnici i da odustane od ubojstva vlastitog djeteta (feticida)**. Majko, biraj život i otpozdravi smrtonoše koje te žele gurnuti u doživotno grizodušje. Ako ne želiš svog dječaka, rodi ga i ja ću ga posvojiti.

Napominjem kako po nastupu učinka, u ovom slučaju izvršavanja feticida, sve osobe katolici koje su sudjelovale u zagovaranju na pobačaj, bilo kao prosvjednici, bilo kao davatelji novca, bilo kao nagovaratelji, bilo kao izvršitelji, bivaju ekskomunicirani (izopćeni) iz Katoličke Crkve ipso facto.

*Mislim da sotonistički ritual ili praksu ne vrše samo oni koji okreću križeve naopako i uništavaju groblja, nego i osobe koje ne izgovaraju sotonističke formule, ali čine i promoviraju nešto što je u domeni smrtnog grijeha.

**Feticid = usmrćivanje djeteta u maternici koje je sposobno preživjeti izvan maternice injekcijom otrova. Dijete se rađa mrtvo kad se nakon injekcije izazove porod. Ukoliko se ne provede feticid, dijete se rađa živo, u ovom slučaju sa svojim zdravstvenim izazovima, i ukoliko ga ne žele živog, morala bi se primijeniti eutanazija (usmrćivanje rođene osobe). Feticid i eutanazija nisu dozvoljeni u Hrvatskoj, a da su dozvoljeni, predstavljali bi potpuno pomračenje uma i proslavu Zla zajedno s pobačajem.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.