Metode seksualne diktature

Egzistencijalna istina svakog čovjeka je da je on slika Božja.

To znači da svaki čovjek, u svojoj biti, nešto govori o Bogu jer je u njega upisan Božji zakon, duša i sloboda volje.

Čovjek se može roditi u jednom od dva spola: muškom ili ženskom. Svaka osoba muškog ili ženskog spola predstavlja Božju sliku, ali spoj muške i ženske osobe predstavlja još vjerodostojniju Božju sliku, predstavlja Presveto Trojstvo.

Vjerodostojna slika Presvetog Trojstva mogu biti samo muškarac i žena jer se samo oni mogu ljubiti i stvarati kao što to čini Presveto Trojstvo.
U današnje vrijeme, najveći se napadi događaju upravo na području ljudske spolnosti i života: abortus, eutanazija, rodna ideologija, kontracepcija, umjetna oplodnja, manipulacije na embrijima, sterilizacija su samo neki problemi koji imaju zajedničku crtu te čine dio svjetske seksualno-kulturološke revolucije čiji je krajnji čin uništenje svake moralne norme čije poštivanje čovjeka čini čovjekom.
Mediji imaju jako veliku ulogu utjecaja na ljudsko mišljenje i raspoloženje. S obzirom da mediji uglavnom ističu negativne stvari, narod postaje prestrašen, deprimiran, obeshrabren, moralno pada, gubi iz vida prave vrijednosti te postaje pohlepan, egoističan, počne mrziti život, postane životinja kojom gospodare nagoni i požuda.
U takvom okruženju, vodeće skupine ili skupine s pogubnim ideologijama dolaze do izražaja te totalitarno-ideološkim metodama cijelo društvo vode u propast jer politička i društvena moć tih skupina postaje sve veća, a broj ljudi koji su spremni platiti visoku cijenu suprotstavljanja njima je sve manji.

Kako se sociologinja Kuby dobro pita,
Koga briga za savjest kad mu je savjest zamrla?
Koga briga za slobodu vjere ako ne vjeruje?
Koga briga za slobodu govora kada se priklonio vladajućoj struji?
Koga briga za slobodu mišljenja kada je njegovo mišljenje politički korektno?
Tko će se boriti?
Kao što je već vidljivo u praksi, danas su u opasnosti sloboda mišljenja, sloboda govora, sloboda okupljanja, sloboda terapije, znanosti, vjeroispovjesti, savjesti, zanimanja, sloboda odgoja i neovisnost sudstva.

Zakoni koji se donose su doneseni s ciljem isključivanja svakoga tko ne želi popustiti pred političkom korektnošću, odnosno pred pogubnom rodnom ideologijom i kulturom smrti.

Ogromna se financijska sredstva slijevaju u nevladine, aktivističke udruge koje ucjenjuju neposlušne države i institucije jer iza njih stoji politička moć koja objedinjuje medije, sudstvo (zakoni), zaklade, udruge i politiku.

LGBTQI udruge postaju mainstream totalitarne skupine koje ucjenjuju države i ljude, kojima se prilagođavaju zakoni, sadržaj i značenje obitelji, predmeti u školi, radi njih se roditeljima oduzima pravo na slobodno odlučivanje o odgoju svoje djece.
Prema sociologinji Kuby i austrijskoj dobrotvornoj organizaciji “Praćenje netolerancije i diskriminacije prema kršćanima”, metoda kojima navedene skupine diskriminiraju i provode diktaturu nad onima koji im se usude suprotstaviti su:
• isključivanje iz društva radi povrede političke korektnosti i isključivanje iz javnih rasprava (npr. o zakonima)
• klevetanje i narušavanje ugleda (fundamentalisti, ekstremni desničari, rasisti, antisemiti, seksisti, homofobi, klerofašisti, katotalibani)
• sankcije, prijetnje nadređenih, otkaz, zabrana obavljanja zanimanja
• prijave za diskriminaciju, govor mržnje, homofobiju
• visoke novčane kazne
• uhićenje
• prisiljavanje na slanje djece u školu ili oduzimanje skrbništva
• prijetnje, mobbing i fizički napadi
• medijske kampanje protiv osoba i institucija

Prema istraživanju udruge, 85% svih kaznenih djela nastalih na temelju mržnje je bilo usmjereno protiv kršćana u periodu od 2005. – 2012.

Među svim progonjenim ljudima na svijetu, 80% su kršćani koje se progoni radi vjere (od 100 ubojstava radi vjere, 80 je kršćana). U Zapadnom svijetu su oblici diskriminacije suptilniji, ali time i opasniji jer su usmjereni na taljenje društva, zatiranje kršćanstva te uništavanje moralnih principa na kojima je izgrađen svijet i koji su preduvjet opstanka čovječanstva.
Koliko god pojedine interesne skupine imale bogate i politički moćne financijske izvore, veću moć od Boga i Njegove sile nema nitko. Bog je porazio zlo i ono nikada neće nadvladati, koliko god se stanje činilo bezizlazno. Tu nam nadu daje Uskrs.

To je činjenica koju interesne skupine zaboravljaju. Božja prisutnost je vidljiva svuda oko nas. Pahuljica snijega ne može pasti bez Njegove volje, novi život se ne može začeti dok on ne kaže „Neka bude!“ bez obzira koliko se netko trudio, uragan ne može postići razornu snagu niti se stišati bez Njegove volje. Sunce se ne može pojaviti bez Njegove volje.

U Božju prisutnost i njegovu budnost uopće ne treba sumnjati.
Sretan i blagoslovljen Uskrs, Isusovo Uskrsnuće!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.