Povezanost abortivnih klinika s prodajom dijelova tijela beba

Protekla dva dana, američki i europski prolife portali prenose stravično otkriće Centra za medicinski napredak iz SAD-a.

Naime, istraživači Centra su dogovorili sastanak s ginekologinjom i direktoricom medicinskih usluga najvećeg američkog lanca abortivnih klinika, Planned Parenthooda. Ginekologinja Deborah Nucatola je dogovorila sastanak s istraživačima Centra koji su se predstavili kao potencijalni kupci dijelova abortiranih beba.

Sastanak su dogovorili u restoranu, a od ponašanja ginekologinje se svaka normalna osoba strese. Doktorica smrti je jela salatu i pila vino te, bez ikakvog ograničenja ili nelagode, pričala o načinu na koji ginekolozi PP-a izvode abortus kako bi određeni dio djeteta ostao neoštećen za prodaju.

Ne postoji pridjev kojim bi se takvo ponašanje moglo opisati. Mislim da je takvoj osobi odavno ubijena savjest, njezina bit kao čovjeka te ona predstavlja uništenu olupinu. Moram priznati da se ježim od same činjenice da osoba može doći u restoran, naručiti salatu i vino pa pričati o komadanju nerođenog djeteta kako bi se njegovi dijelovi prodali za upotrebu u kozmetičkoj, farmaceutskoj ili prehrambenoj industriji čije proizvode konzumiraju ljudi. Znate li što to znači? Mislim da se to zove kanibalizam.

Doktorica je, očito, dobro upućena u cijene pa je rekla da su jetra nedužnog djeteta najtraženija, a zatim pluća i donji ekstremiteti. Dobiva zahtjeve i za srce, a zaračunava između 30-100$ po dijelu tijela (ovisno o kojem se dijelu radi).

Djelatnici abortivnih klinika u takvim slučajevima izvode abortus djelomično rođenog djeteta. To je postupak u kojem se potaknu trudovi kako bi se dijete rodilo, tj. kako bi bar njegova glava bila izvan porođajnog kanala. Nakon toga, dijete se ubija nasilnim metodama. Ovaj postupak je zabranjen u SAD-u 2003. godine, ali to ne sprječava djelatnike PP-a da ga provode bez moralnih i zakonskih posljedica.

Organizacija Live action koju vodi Lila Rose je provela slične istraživačke poduhvate. Obilazili su klinike PP-a predstavljajući se kao trudnica koja želi pobaciti. Skrivenim kamerama su otkrili strašne stvari, čak i to da su djelatnici klinika spremni pomagati trgovcima ljudi kada žene koje drže u svodništvu ostanu trudne.

Nadalje, djelatnice klinika koje su se preobratile i shvatile da sudjeluju u ubojstvima nedužnih ljudskih bića, pričaju strašne priče. Ističu da djelatnici klinika namjerno daju maloljetnicima slabije kontraceptive jer znaju da ih onda imaju u šaci te da će im se obratiti ako ostanu trudne. Jedna od metoda je bila i laganje – djelatnici klinika su lagali curama da su trudne ili da nešto nije u redu s djetetom, samo kako bi zaradili novac. Uz činjenicu da su ubile vlastito dijete, maloljetnice i žene vrlo često moraju snositi i posljedice doživotne neplodnosti.

U Hrvatskoj se pobačaji izvršavaju u bolnicama. Pod istim se krovom rađa život i sije smrt koja se nije trebala dogoditi. Često puta isti doktor porodi jednu ženu, a drugoj pomogne ubiti vlastito dijete. Kako je to ružno, odvratno, tužno i bogohulno. Kako je tužna i sramotna činjenica da se osoba koja ubija djecu zove doktor i da je kao takav poželjan član društva. Dapače, bez ikakvih ograda sudjeluje u kreiranju programa koje će slušati sva djeca u Hrvatskoj.

Ima li netko tko ubija nedužni život pravo učiti djecu o nastanku života? Kako ta osoba može druge učiti o nastanku života kada samoj toj osobi nije jasno kad i kako nastaje život? Što će točno ta osoba naučiti djecu? Da prodaju istinu za financijsku korist, ne budu odgovorna, ne cijene spolnost, život smatraju kaznom?

Umjesto da država potiče natalitetnu politiku u Hrvatskoj jer je 50% obitelji s jednim djetetom, 37% obitelji s dvoje djece, a samo 13% obitelji s troje i više djece, ona vodi opasnu obiteljsku politiku koja je počela eksperimentirati i s dodjeljivanjem partnerske skrbi istospolnim zajednicama, vodeći računa o sebičnim željama pojedinaca, a pri tome doživotno osuđujući dijete na život bez tate. Negativni prirodni prirast ima 469 gradova i općina, a 10 gradova i općina ima prirodni prirast 0. Samo 77 gradova i općina ima pozitivan prirodni prirast.

Nadajmo se da će pritisak prolife udruga uroditi plodom i da će se Kongres ozbiljno aktivirati u rješavanje situacije te pokrenuti istragu, kao i prihvatiti zahtjeve Amerikanaca da se PP prestane financirati novcem poreznih obveznika, usprkos činjenici da je američki predsjednik veliki glasnik kulture smrti.

U nastavku se nalazi skraćeni video sastanka doktorice i aktivista. Sadržaj je uznemirujući.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.