Priziv savjesti & Marakeški sporazum

Priziv savjesti

Apsolutno je nedopustivo ijednoj osobi izjavljivati kako osoba ima pravo na priziv savjesti, ali samo izvan radnog mjesta.

O ljudskoj savjesti i moralu ne odlučuju svjetski moćnici. Oni nemaju nikakvo pravo na to. Savjest i moral su dijelovi čovjeka u kojima se on susreće sa svojim Stvoriteljem, sa svojim Bogom i nijedan čovjek nema pravo vlasništva na to jer priziv savjesti sasvim sigurno ne ovisi o nekoj ljudskoj Deklaraciji koja daje pravo ljudima živjeti prema njihovoj savjesti. To pravo ostaje i ako se Deklaracija promijeni jer je Bogom dano, iako to neki žele promijeniti.

Drugi problem s izjavom koju ovih dana čujemo od nekih (bivših) ministara i aktivista je kako čovjek u svojoj kući mora živjeti po jednim pravilima, a na radnom mjestu po drugim. Drugim riječima, ministri kažu kako čovjek treba biti razdijeljen (dijaboličan) u sebi.

Dijaboličnost izaziva propast pojedinca i društva – dijabolično ponašanje čovjeka dovede do nekoliko dijagnoza u psihijatrijskom smislu i mrak duše u duhovnom smislu. To zna svaka osoba koliko-toliko zdravo odgojena, a doktori bi to trebali znati bar po završetku Medicinskog fakulteta iz osnova psihijatrije pa ne bi trebali pričati takve gluposti.

Smatram nedopustivim uvlačenje druge osobe u svoje loše i zle odluke. Drugim riječima, ako osoba želi napraviti nešto zlo, onda u to nema pravo uvlačiti druge osobe i zahtijevati držanje ljestava od strane drugih osoba.

Konkretno u bioetičkim pitanjima koja su moralno vrlo jasna, želi se cijelo društvo pretvoriti u Poncija Pilata koji će oprati ruke i držati ljestve onima koji žele ubijati nerođenu djecu, starije, drugačije, osobe s mentalnim i tjelesnim oštećenjima, koji se igraju boga i sl. Ako osoba želi raditi zlo, onda ne može tražiti pranje savjesti kroz druge ili cijelo društvo kako bi joj bilo lakše nakon počinjenog zla.

Što se tiče kontracepcijskih (abortivnih) pilula, one ne liječe, stoga, ako vam ginekolog odredi njih kao terapiju, vrijeme je za promjenu ginekologa. Sigurna sam kako postoji puno bolja alternativa – i po kemijskom sastavu i po tome što nije nemoralna i koja vam neće uništiti cjelokupno zdravstveno stanje. Cura/žena kojoj je ljekarnica odbila prodati kontracepciju je to trebala smatrati porukom koja će joj sačuvati zdravlje jer ne postoji lijepa pjesma kojom bi se mogao opjevati poremećaj hormona kojeg uzrokuju kontr. pilule.

Marakeški sporazum

Još jedan dokaz da (hrvatske) političke elite ne rade nešto iz neznanja, nego iz namjere. Onaj tko na početku radi iz neznanja, a u međuvremenu se odbije obratiti Bogu kako bi mu On prosvijetlio pamet, završi kao korisna krpa zlim interesima. I na pitanju Marakeškog sporazuma je vidljivo zašto osoba ne smije imati jedan stav za posao, a drugi za privatni život.

Savjest - odgovornost

Nažalost, nemojmo se varati, Hrvatska će postati hot spot (to je jasno od 2015.) i to za sve one koji su kršćane prvo ubijali pa potom protjerivali s područja s kojih i oni sada bježe. S obzirom na razliku mentaliteta, današnjim migrantima s tog područja nije loše na tom području i ne bježe zato što im je loše jer njima odgovara taj način života. Dokaz tome je i nastavak vođenja takvog načina života kada dođu u europske ili druge države.

S obzirom da je Vlada RH istopila devizne rezerve, mislim da je plan naseljavanje imigranata i prosjačenje eura po migrantu od Njemačke. Dapače, potpuno sam sigurna kako za to već postoji dogovor Plenković-Merkel jer se smještajni kapaciteti izvan Zagreba već pripremaju (u blizini toga se gradi velika džamija s islamskim centrom financirana od strane Katara), a s obzirom da su svi naši susjedi zatvorili granice, migranti će ostati nama. Ti isti migranti će dobivati (nezarađene) iznose koji su veći od plaća koje zarade građani i koje su zarađivali bivši građani Hrvatske. Zaključak: novaca ima, jedino želimo drugu ciljnu skupinu.

Pogledajte situaciju u Bosni koja je postala vehabijska džamarhirija. Proces je išao postupno – od umjetnog stvaranja “Bošnjaka” (koji ne postoje) preko UNPROFOR-ova blagoslova za uvoz tisuća vehabija za vrijeme rata koji žive u Sarajevu i šire svoj nauk. U BiH možete doći, ali prije toga morate skinuti lančić s križem jer vam nitko ne može garantirati da vas netko u Zenici ili Sarajevu neće proglasiti nevjernikom (doživljeni vlastiti primjer). I to je država tri konstitutivna naroda! I to je država u Europi!

Bogu hvala pa znamo da je Njegova zadnja i On sve može, ali to nikako ne znači da neće biti zla i patnje. Iako nemam ništa protiv patnje, ovaj započeti proces neće donijeti patnju, nego štetu, a da bi se to promijenilo, ovaj put to mora biti odluka političke promjene, inače nema pomoći. Dovoljno nas je puta Bog spašavao, a pomoći će i ovaj put, ali mora doći do promjene. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.

Treba pomoći ljudima u nevolji, ali ovaj način nije pomaganje, nego destrukcija jer se, u velikoj većini, ne radi o ljudima koji su u nevolji, nego financiranoj invaziji s ciljem uništavanja suverenih država i nacija. Uloga migranata će biti u funkciji rastakanja kršćanstva, ali i stvaranja ozračja straha i kaosa. Vjerojatno će jedan dio služiti kao vojska za discipliniranje “neposlušnih” domaćina koji će dignuti glas protiv masonerije, jedne svjetske vlade, globalizma i životinjske razine na koju će spasti ljudi.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.