Stvaranje svijeta u kojem je čovjek nepoželjan – trudnoća&posao

U članku “Zdravi razum i progresivizam ili o stvaranju svijeta u kojem je čovjek nepoželjan” sam, između ostalog, pisala i o mogućnosti u kojoj će netko ili nešto uzeti sebi za pravo određivati ili sugerirati nama možemo li i kada možemo imati djecu. To je bio jedan aspekt vrlog novog svijeta kojeg sam se dotaknula u članku referirajući se na društvo koje već sad više voli pse, nego djecu i u kojem je imanje djece neefikasno, neefektivno, neučinkovito i nesterilno pa bi ih trebalo zamijeniti i prestati rađati.

“Ljudi će se, u potpuno planiranom svijetu, naći neopisivo usamljeni. Ako su u potpunosti izgubili iz vida Boga, osjećat će cijeli užas svog siromaštva.”

papa emeritus Benedikt XVI.

E, pa uzimanje prava davanja dopuštenja ljudima da imaju djecu se već događa. Užasni su programi kojima se, putem cjepiva, prisilno steriliziraju djevojke i žene fertilne dobi. Dok se prislina, tajna sterilizacija događa uglavnom u J. Americi i Africi, u razvijenim se državama provodi pritisak putem posla i novih društvenih, tj. “moralnih” vrijednosti.

Posljedice upotrebe kontracepcije
Everydayhealth.com

Nezapošljavanje udanih žena, pitanja o braku i djeci, davanje otkaza radi udaje, degradiranje na niže plaćene poslove nakon povratka s porodiljnog i ostalo, uz laži feminizma, su uobičajeni obrasci pritiska na prestanak rađanja, tj. neostvarivanje žene kao majke,

ali to nije sve!

U Japanu, koji je na najnižim zabilježenim stopama fertiliteta u povijesti  sa 1.41 djetetom po ženi, a mora biti 1.81 jer će za sto godina populacija pasti sa 126.5 mil. na 51 mil., poslodavci si uzimaju za pravo napraviti raspored rađanja prema svojim instinktima i odlukama, a ne prema odluci muža i žene.

To u praksi izgleda ovako: svaka žene dobije raspored s popisom kad će ona, a kad pojedinačna njezina kolegica smjeti roditi bez obzira kad se žena udala. Možete, kao novoudana žena, čekati deset godina dok ne dođe vaše pravo na trudnoću, tj. čekat ćete deset godina na trenutak za koji je vaša nadređena moralna nakaza odlučila da je vrijeme za dijete.

Nakon što je u javnost dospio slučaj 26-ogodišnje udane žene koja radi u kozmetičkom društvu, a kojoj je nadređeni dao tablicu rasporeda za nju i njezinih 20 kolegica prema kojoj bi ona smjela roditi prvo dijete tek s 35 godina, grupe podrške nastoje napraviti pritisak kako bi reagirao premijer, g. Shinzo Abe. U prilog im ide činjenica da je premijer uzeo za cilj povećanje stope fertiliteta na 1.81 pa ćemo vidjeti kako je sve završilo.

Kako god priča završila, tj. upleo se u nju premijer ili ne, nadam se da su žene dale otkaz jer pumpati ego nakaradnoj moralnoj nakazi koja je umislila:

  1. da je Bog pa ima pravo odlučivati o nastanku života
  2. da ga se uopće pita koje je njegovo mišljenje o tome kad bi netko trebao roditi
  3. da ima pravo odlučivati kad će netko roditi
  4. da se ima pravo petljati u tuđi brak
  5. da je ikakav faktor u nečijem braku
  6. da smije odlučivati o osobnim stvarima druge osobe, osobe koja ima svoju savjest, identitet i dušu

nitko, nikada ne bi smio. Niti bih to nekome dozvolila.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.